Часовници с диаманти? Четири часовника, които мъжете всъщност могат да носят.

0
1211

Да, ние не говорим за мъжки часовници с диаманти. Наясно сме, че това е малко сложен въпрос, тъй като повечето мъже не обичат да носят диаманти. Въпреки това, много от хората, които обичат часовници нямат уважение към работата, която отива в диаманти – рязане, полиране, настройка и така нататък.

Представяме ви четири уникални мъжки часовника с диаманти, които наистина привличат вниманието върху вас, където и да отидете.

1.Rolex Day-Date Ref. 118238
Часовникът Rolex Day- Date с диаманти на часовите маркери е по-скоро класически избор, но със сигурност е модел, който изглежда добре с диаманти. Един от тези, които забелязвате, без да задавате въпроси. Този класически часовник е с 36 мм корпус от злато или платина, на който диамантите се вписват перфектно. Независимо с какво се занимавате, (стига да може да си го позволите), този часовник ще отговаря на вашия стил и класа.
1
2. Audemars Piguet Royal Oak 5402B “Jumbo”
Ние обичамe Royal Oak Jumbo (както може да се види тук), макар че твърдо вярваме, че един часовник Audemars Piguet Royal Oak трябва да бъде от неръждаема стомана(особено “Jumbo” или “Extra-Thin” моделите). Тук ще направим изключение за този модел от бяло злато от 1980 г., с диаманти на часовите маркери върху циферблата. Въпреки диамантите и корпуса и верижката от бяло злато, часовникът е тънък като традиционния Royal Oak “Jumbo”, благодарение на използването на красив, екстра-тънък самонавиващ се механизъм Cal. 2121. (Снимката е предоставена от Antiquorum).

2
3. Panerai Luminor
По наше мнение, за да изглежда добре един мъжки часовник с диаманти, трябва самият той да бъде видимо мъжествен. Като този часовник Panerai Luminor с диаманти на часовите маркери, както и на арабските цифри. Това е рядко издание от 2002 година, като са били направени само 100 броя. Не, часовник с диаманти във военен стил, наистина няма никакъв смисъл, нито часовник за водолази с Tourbillon(също от Panerai). Това обаче е марка, която знае какво прави.
3
4. Rolex Submariner Serti
Този часовник Rolex Submariner от злато и стомана(наричан от колекционерите като “Clown”) е на разположение в Serti версията. “Serti” идва от френската дума sertissage, която означава самия процес за “инкрустиране на камъни”. Моделът се предлага в няколко цвята на циферблата и със скъпоценни камъни. Този Submariner Serti
е часовник за водолази, за който също не е логично да има диаманти, но това е повече стилно, отколкото практично, когато говорим за часовници с диаманти. В крайна сметка, колко часовници Submariner, с или без диаманти, ще видите някога във вода, освен под душа или ваната? (Снимката е предоставена от Antiquorum.)
4

Източник: www.watchtime.com