Уютна кухня, защо не?

0
660

Уютна кухня – дамите прекарваме много голяма част от деня си в кухнята, за да зарадваме семейството с нещо вкусно.
Ето затова е важно в кухнята да цари уют, за да ни се получават кулинарните идеи. Тук сега ще Ви представим, няколко предмета, които ще допринесат за този уют.

john-and-al-kitchen-2

Кухненски уреди

1. В всяка кухня има много електроуреди, които се използват всекидневно, за да придадете малко цвят в кухнята различен от черен и бял за електроуредите, следващият нека да е цветен, син миксер, червен шейкър….
2. Ако обичате ретро стила, и кухнята вие с мебели, които създават този вид, не забравяйте и да прибавите медни съдове – менче, джезве, черпак.
Kitchen-library3. Всяка една от нас има няколко кулинарни книги, вместо да ви се пречкат постоянно върху плота, си направете малка кухненска библиотека. За да не отнема от кухненското пространство, може да използвате някой от ъглите на кухнята, за да подредите кулинарните книги.
4. Плетени кошнички и дървени лъжици. Този вид кошници може да намерите в различни форми и големини. Те са много практични, защото може да поставяте в тях най-различни места и не на последно място са много симпатични.
sunflower-kitchen curtains_000
5. А ако искате мигновенна промяна, просто сменете пердето в кухнята. Да ще се изненадате как смяната на пердето или щорите ще промени облика на кухнята Ви. Изберете свежи пердета, за да може да влиза достатъчно светлина. Днешните дизайнери, предлагат много закачливи разцветки подходящи за кухня.