Как да освободите малко пространство в къщи?

0
543

Сигурно на всяка една домакиня и се е случвало все да няма място в къщата си и всичко да бъде прекалено разхвърляно и не на мястото си. С 5 лесни стъпки ще можете да освободите малко пространство в дома Ви.

1. Нека започнем от гардероба. Всеки има стари дрехи или такива, които не му стават, но въпреки всичко заемат място в гардероба. Ако трудно се разделяте с дрехите си, просто отделете дрехите, които няма да носите и ги занесете в някой приют, църква или сиропиталище. Така ще освободите място в гардероба си за нови покупки, и ще направите едно добро дело.
2. Премахнете старите вещи от етажерките. Всички вещи, които нямат никаква стойност за вас, или са леко счупени или вещ, която просто седи еди там във витрината…Съберете ги в един кашон и може да се разделите с тях както и със старите Ви дрехи. Дарете ги.
3.Старите списания, рекламни брошури и вестници. Веднага може да си освободите площта, която е затрупвана с ненужни стари списания и вестници.
4. Предмети които са счупени. Бабите казват, че не е хубаво да имате счупени вещи в дома си, не било на хубаво. 🙂 Но и дори да не сте суеверни, ако поправката е прекалено скъпа или не може да се поправи, просто го изхвърлете.
5. Думите “това може да потрябва”. Обикновено всички шкафчета са пълни с такива вещи за които сме казали “това може да потрябва”. Но ако не го използвате и просто заема място, решението е едно. Изхвърлете го.
Надяваме ме се да сме Ви били полезни. Ако изпълните тези 5 стъпки ще се открие много пространство в дома Ви.