Алое вера и джинджифил за горене на мазнините по корема

0
805

Коремните мазнини лесно се натрупват, но не много лесно се изгарят. На помощ идват джинджифилът, алое вера и малко лимони. Напитката се приготвя лесно в домашни условия и е приятна за пиене. Това, което Ви трябва като пропорции са:

4 с.л алое вера
3 с.л лимонов сок (желателно е да е сок от изцеден лимон)
2 с.л сок от джинджифил
3 литра вода.
Поставете всичко в стъклена кана и поставете в хладилника, всеки ден преди хранене изпивайте по една чаша на празен стомах. Така ефекта ще е по-голям и по-бърз. Съставките посочени в статията ще Ви стигнат за ден. Препоръчително е да пиете напитката два дни, два да почивате и после пак да повторите след което почивайте няколко месеца.
djindji1Докато пиете от сока избягвайте консумацията на тестени храни.
Съставките, които се използват за направата на сока, спомагат за топенето на мазнините около корема, тъй като съдържат в себе си високи нива на ензими, които много добре стимулират храносмилателната система.
Сокът помага и за прочистване на черния дроб, като премахва натрупаните токсини.
Напитката е мултифункционална, тъй като освен за пречистване на черния дроб и изгаряне на мазнините около корема, благодарение на съставките които се съдържат в растенията кожата Ви ще придобие здрав вид и ноктите Ви ще заздравеят.